„La Nicula colo-n deal …” peste

125.000 mii de pelerini sau inchinat  la Maica Domnului


nicula%20vecernie%202[1]

Nicula%20priveghere[1]

nicula-3[1]

nicula-1[1]

nicula%20priveghere%204[1]

nicula%20priveghere%203[1]

nicula-2[1]

Mitropolitul Andrei la slujba de la Manastirea Nicula  a spus :

„Familia este celula de temelie a societatii omenesti si are un rol esential in mersul inainte al acestei societati. Familia traditionala sufera, intra intr-o criza. In ultima vreme, divorturile s-au triplat si ma doare sufletul cand aud despre atatea divorturi. Criza familiei este o criza a societatii contemporane. Observam ce se intampla, se vorbeste tot mai des de uniune consensuala, se fac casatorii de proba, dar un lucru si mai grav este ca se vorbeste de casatorii intre persoane de acelasi sex. Biserica noastra militeaza pentru stipularea in Constitutie ca familia este formata dintr-un barbat si o femeie si copilasii lor. Nu pedepsim pe nimeni, dar vrem ca normalitatea sa fie subliniata. In fata acestei stari de lucruri, ce face biserica? Biserica vine si afirma ca aceasta institutie fundamentala, familia, reflecta misterul Sfintei Treimi”
IPS Andrei i-a indemnat pe credinciosii prezenti sa se roage Maicii Domnului sa mijloceasca pentru ca tinerii „sa intemeieze familii puternice, pentru ca Romania sa nu se prabuseasca si sa mearga inainte”.

„Trebuie ca familia sa se roage lui Dumnezeu. O casa in care nu este preocupare religioasa, duhovniceasca, nu o putem numi o casa crestina. Din pacate este o mare ispita televizorul, si adormim la televizor fara sa ne rugam. Dupa o saptamana de truda trebuie sa mergem doua ceasuri la biserica, este vreme si pentru munte si pentru mare, toti membri familiei trebuie sa mearga la biserica. E nevoie de familii crestine puternice si o rugam pe Maica Domnului sa intervina la Domnul Hristos sa intareasca familile noastre”.

Anunțuri