Exercitiu de implicare socială. Romania normală.

(Rosia Montană vazută din elicopter)

de Avocat Cristiana Uzuna

1e23bc6c75d370a174cad28c049ee4e8[4]Va rog frumos sa urmariti cu atentie acest film care prezinta ce s-a intamplat deja la ROSIA POIENI…este un dezastru ecologic in curs! Imaginile sunt cutremuratoare si dezvaluie realitatea din spatele vorbelor atent alese a celor care doresc sa dezvolte “proiecte” toxice pentru natura. Ca orice roman, imi iubesc tara si nu pot sta nepasatoare pe margine fara sa imi ajut Romania iubita!

Da, suntem saraci si amarati, avem mare nevoie de locuri de munca, insa NU ASA! Aurul nu se evapora, nu va pleca de acolo, iar cand vor exista tehnologii mai avansate care sa nu afecteze mediul, companii serioase si importante il pot exploata intr-o abordare corecta, atat fata de ele, cat si fata de statul roman…fata de oameni si fata de mediul inconjurator.

A devenit o moda sa fii “eco”… dar esenta sta in fapte, nu in cuvinte! Nu va cer sa va legati in lanturi, nici sa va atarnati de schele, de lustre sau de cine stie ce…ci, doar sa iesiti din adormire si sa constientizati fiecare in parte care este rolul vostru activ in aceasta ecuatie a puterii, a banilor si a viitorului. Cum? Foarte simplu: spuneti-va punctul de vedere civilizat, dar ferm -in scris sau verbal- celui care va reprezinta in Parlamentul Romaniei sau daca veti considera, iesiti in spatiul public pentru a manifesta pasnic pentru crezul vostru!

Am incredere in forta noastra unita, Doamne ajuta, sa ne dea tuturor gandul cel bun!

exercitiu-de-normalitate[1]

20130901_172125[1]

 Sursa:Cristiana Uzuna http://cristianauzuna.wordpress.com/2013/09/02/exercitiu-de-implicare-sociala-romania-normala/

Anunțuri