Foto: ORTODOXIA NU ARE NEVOIE DE „CREATIILE” LUI REMY COUTURE. Martiriul nu-i o bataie de joc iar Siria da multi mucenici reali, nu-i nevoie sa folosim fotografii ale unor „artisti” horror

 Pe blogul http://anavaseis.blogspot.gr/2013/06/blog-post_5.html a aparut urmatoarea fotografie:

A fost preluata de catre un frate pe blogul sau, de unde mai apoi am preluat-o si eu. Iata insa ca mai multi alti frati, la rubrica de comentarii a articolului FOTO (extrem de dur): MUCENICI in SIRIA. Sa ne uitam bine si sa ne intrebam: SUNTEM PREGATITI? Sa ne rugam bunului Dumnezeu sa fim!, si-au amintit ori ca au mai vazut-o pe undeva ori ca au vazut ceva asemanator in „creatia” lui Remy Couture. Intr-un final De veghe patriei imi indica articolul Jury out on slasher filmmaker’s charge of corrupting morals din 21 decembrie 2012, unde gasim:

Asa ca voi sterge fotografia din articolul despre mucenicii din Siria, deoarece Ortodoxia nu are nevoie de creatiile unor astfel de „artisti”.

Mai mult, ii rog pe toti cei ce mai observa imaginea pe bloguri crestine, sa-i atentioneze pe respectivii frati administratori despre cele de mai sus. E evident ca nu din rea vointa au postat-o, ci din nestiinta.

Doamne ajuta si ne iarta!

Sursa: http://saccsiv.wordpress.com/2013/09/28/foto-ortodoxia-nu-are-nevoie-de-creatiile-lui-remy-couture-martiriul-nu-i-o-bataie-de-joc-iar-siria-da-multi-mucenici-reali-nu-i-nevoie-sa-folosim-fotografii-ale-unor-art/

Anunțuri