În spatele partidului domnului Tzímeros se află Iehoviştii

images[3]

În spatele partidului „Dimiourgia, Xaná!” [Creaţie, din nou!] se află aşa-numiţii „Martori ai lui Iehova”, fapt susţinut pe data de 2 iunie a.c. de pagina de internet „pentapostagma.gr”. Potrivit informaţiilor postate:

Formaţiune politică sau sectă parareligioasă a «Iehoviştilor» este partidul „Dimiourgia Xaná”? Mulţi au fost surprinşi de cifrele curios de mari pe care le-a obţinut la alegeri „Dimiourgia, Xaná!”, partidul lui Thanos Tzímeros, nu doar în marile centre urbane (lucru care este firesc şi a fost valabil şi în cazul partidului „Drási” [Acţiune]), ci şi în provincie. În regiuni cu promovare zero şi… fără cadre competente sau personalităţi, Tzímeros a mers foarte bine pentru prima oară… Întâmplător? Nu cred!

Explicaţia noastră a venit din informaţii garantate: Familia lui Tzímeros din Volos este dintre cele mai „active” în rândurile „Martorilor lui Iehova”, ai acestei secte mondiale antihristice şi antigreceşti (având sediul în SUA), care neagă noţiunea de patrie, calcă în picioare Crucea şi Steagul şi fac un „stagiu militar alternativ”, refuzând să ia arma în mâini pentru apărarea Sfinţilor şi Cuvioşilor Greciei.

Această periculoasă grupare parareligioasă – care îşi sprijină extinderea pe bani mulţi şi pe ademenirea economică a victimelor ei, deoarece „şefii” sunt de obicei oameni de afaceri cu portofelul gras… – funcţionează cu mentalitatea de „gheto”. Au dat directivă membrilor lor din Grecia (care depăşesc numărul de 100.000…) să îi voteze pe asociaţii lui Tzímeros. Dacă s-ar face o statistică, am constata că partidul „Dimiourgia, Xaná!” a înregistrat cele mai ridicate cifre acolo unde există o „concentraţie” mai mare de „Iehovişti”…

Şi „originalul” logotip lozincar al partidului lui Tzímeros – „Dimiourgia, Xaná!” – trimite la obişnuitele lozinci propagandistice ale sectei respective, dintre care cel mai cunoscut este „Trezeşte-te!”.

Potrivit unor mărturii din provincie, am fost informaţi că până şi în micile sate unde exista câte-o familie de „Iehovişti” s-a dat o adevărată luptă pentru Tzímeros şi pentru acest neobişnuit partid.

Vom reveni cu noi date…”.

„Orthódoxos Týpos” nu a primit ştirea şi din alte surse. Cu bucurie vom publica orice răspuns din partea domnului Tzímeros sau a familiei lui.

 Orthódoxos Týpos, nr. 1930, 8 iunie 2012, p. 8.

Traducere Mihail Ilie (G.O.)

Anunțuri