Comentariu de la cititori – IPS Serafim de Pireu a fost pur şi simplu împiedicat făţiş şi fără jenă să stea de vorbă cu mirenii

Iata ce aflam de la cititorul Dorin Sten la articolul Predica de la Mangalia impotriva Masoneriei a lui IPS Serafim de Pireu – IPS Serafim mitropolit de Pireu a fost pur şi simplu împiedicat făţiş şi fără jenă să stea de vorbă cu noi, mireni veniţi de departe la Adamclisi, jud. Constanţa, pentru a ne lămuri de ce este această tăcere despre erezii şi ecumenism la noi în Bisercă ?

DSC0430[1]

Concret, când cei adunaţi la o mânăstire din zonă, pe care o vizita IPS Serafim, au îndrăznit să-l întrebe despre mântuire, botez, cipuri, după câteva minute a fost atenţionat din scurt şi categoric de către un trimis al unui prelat, să părăsească locul şi să se urce in maşina cu care fusese adus. Am fost acolo şi am rămas uluit de dispreţul făţiş al tinereilor imberbi cu cruci mari la gât peste reverende, care se erijaseră în body-guarzii preasfinţitului mitropolit Serafim.

DSC0476[1]
De ce se tem ierarhii ecumenizaţi ? În ziua de azi tot românul muncitor are i-phone şi acces la internet , aşa că informaţia zboară ca gândul. Tot aflăm, preacinstite feţe bisericesti, ce vor sincretiştii religioşi, anti-ortodocsii şi cei ce poartă pe sub sutane straiele patimilor puterii şi arghirofiliei.

DSC0477[1]

Multumesc lui Dorin despre aceste informatii, daca si altii dintre dumneavoastra ati patit la fel, va rog semnalati pentru ca lumea sa stie cum functioneaza sistemul de la noi si poate reusim sa aflam pe cine deranjeaza aceste subiecte.

DSC0501[1]

Eu, personal am primit o amenintare ca se va incerca sa mi se inchida blogul, pentru ca promovez invataturile crestin ortodoxe si lovesc in masonerie si in noua ordine mondiala propusa de elite. 

Cu Dumnezeu inainte!

 

 SURSA: http://vremuritulburi.wordpress.com/2014/09/11/comentariu-de-la-cititori-ps-serafim-mitropolit-de-pireu-a-fost-pur-si-simplu-impiedicat-fatis-si-fara-jena-sa-stea-de-vorba-cu-mirenii/

Moaștele Sf. Nectarie, aduse pe mare la Mangalia

La doua zile dupa vizita IPS Mitropolit Serafim DNA îl acuză: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/arhiepiscopul-tomisului-ips-teodosie-este-audiat-la-directia-nationala-anticoruptie.html

DSC0392[1]

Peste 6000 de persoane au participat sâmbătă seara, la procesiunea religioasă organizată în cadrul zilelor Mangaliei, cu ocazia aducerii moaștelor Sfântului Nectarie, vindecătorul de cancer. În jurul orei 20.00, reprezentanții Protoieriei “Callatis” și primarul Radu Cristian, alături de turiști și localnici, au întâmpinat  delegația,  condusă de Mitropolitul Serafim de Pireu și ÎPS Teodosie, Arhiepiscop al Tomisului, care  au  adus, pe mare, în Portul Turistic, moaștele Sf. Nectarie.

DSC0460[1]

    “E o zi fericită  pentru municipiul Mangalia și pentru credincioșii care vor să vină să se închine la moaștele Sfântului Nectarie, cel mai popular sfânt din zilele noastre”, a declarat ÎPS Teodosie.  Mitropolitul Serafim de Pireu a declarat la rândul său : “Simt o emoție până la lacrimi, că mă aflu în această țară iubitoare de ortodoxie, țara sfinților și țara mărturisitorilor ”.  Edilul Mangaliei a apreciat în același sens că zilele orașului reprezintă un prilej pentru a consolida parteneriatul dintre Primărie și Protoieria Callatis, prin organizarea unui astfel de eveniment.

Video (imagini superbe)  sosirea pe mare a Moastelor SF. Nectarie

http://www.mangalia.tv/moastele-sf-nectarie-aduse-pe-mare-la-mangalia/

Sursa: http://www.mangalia.ro/moastele-sf-nectarie-aduse-pe-mare-la-mangalia/

Anunțuri